Välkommen till vår blogg!

Det är med nöje som vi välkomnar alla er läsare till vår nystartade blogg! Vi har länge haft i tankar att vi ska försätta vår kunskap i digital text, så att fler kan ta del av det som vi gör här. Bloggen kommer helt enkelt bli det där lilla extra som ger er den djupare informationen eller kanske det som får er att berätta den där roliga anekdoten nästa gång ni umgås med vänner kring musiken.

Men det här kommer också att bli en blogg som handlar om oss som jobbar här och våra liv. Givetvis kommer det innebära att vi berättar mycket om vårt eget förhållande till musiken, men också andra delar av livet som blir minst lika viktiga i sammanhanget. För det är de facto så att vi går igenom olika perioder i våra liv där vi lyssnar på en viss musik mer än någon annan, medan någon del är en ständigt återkommande.

Genom att vi öppnar upp oss för våra läsare och våra kunder gör att ni kan få en betydligt bättre bild av oss som jobbar här. Det i sin tur kommer ha sina positiva fördelar, för vi som jobbar har olika expertområden inom musiken som vi gärna delar med oss av. I slutändan innebär det att ni kan få väldigt riktad hjälp och vet precis vilken person ni kan vända er till, för att få så snabb och bra hjälp inom ert musikaliska spörsmål som möjligt. Vi tycker att det är ett sätt att bedriva kundvård och därför hoppas vi på att ni kommer ha mycket nytta av det som vi skriver här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *