Skivor

cdDet är något alldeles speciellt med att hålla i en fysisk produkt som levererar ljud som du värdesätter som ett av de viktigaste inslagen i livet. Det är lite svindlande att inse hur stor påverkan detta media har haft på våra liv, ända sedan dess att LP-skivan såg dagens ljus. De har varit givna inslag i vardagen, produkterna som sätter den valfria ljudbilden på olika sätt, antingen genom att spelas upp själva på plats eller genom ljudvågorna i radio och tv. Musik är otroligt betydelsefull, har alltid varit och kommer alltid att vara, och det är den stora anledningen till att vi uppskattar det så mycket som vi gör.

Con Music är platsen att vallfärda till när musik ska upplevas på rätt sätt. Här finns ett omfattande biliotek av skivor från alla årtionden, vilket betyder att vårt utbud passar vem som helst som äntrar vår dörr. Det är här du hittar dina favoritartister från en klassisk epok och det är också här som du kommer att hitta din nästa favoritartist. Genom ett omfattande bibliotek har vi möjlighet att lätt tipsa och leda dig vidare i olika genres för att du ska upptäcka något gammalt, men som samtidigt är nytt för dig.

För det är där det stora värdet ligger. Det spelar egentligen inte så stor roll om det är gammal eller nytt, så länge du inte har hört det innan som är det nytt för dig och blir därmed en ny musikalisk erfarenhet för dig. Det finns ett värde i det som inte går att underskatta. Att upptäcka någonting gammalt som samtidigt är nytt gör att det öppnas nya dörrar i din egen musikaliska skolning. Saker och ting du tog för givet innan kan mycket väl omkullkastas av ett par nya artister som sitter på en enorm skattkista av musik som är precis den du alltid letat efter.

Visst är det så att mycket går att hitta online idag. Men vi tror på den personliga kontakten och det medvetna valet att aktivt välja musik, istället för att någon algoritm ska styra det åt dig. Genom den mänskliga kontakten tror vi att vi bättre kan leda dig till den musik du vill lyssna på, och samtidigt kan ditt fokus helt och hållet få vara på musiken, istället för att det är en bakgrund till annat i ditt liv.