Planer på en ljudstudio

Det finns vissa saker som alla drömmer om. Många som sysslar med musik drömmer om att blir bättre på det de gör, att de kan få göra sina låtar, spela in dem och förhoppningsvis få ut dem i världen. De hoppas på att hitta ett skivbolag som gillar det de sysslar med och de hoppas också på att bli bokade på olika spelningar. Ni som är inne i den här svängen vet att det inte alltid är speciellt lätt. Det är rent av svårt att slå igenom, oavsett hur duktig man är, och det är mycket tur som ska samspela med skicklighet.

Men för att man ska ha turen att få de chanser som man kan ta så krävs det också att man snabbt och enkelt kan visa upp material. Tidigare handlade det mycket om att dela ut kassettband eller skivor när man var ute och gjorde reklam för sig själv, men numera är det snarare Spotify som är den viktigaste källan till att publicera sina låtar. Det är såklart bra, men det gäller också att det låter bra.

Därför har vi börjat planera för en inspelningsstudio här i lokalerna. Det vi gör då är att erbjuder artister och band att komma hit och hyra in sig i studion, där en av oss hjälper dem att spela in. Givetvis kommer hyran kosta en del, men vi pressar ändå priserna och resultatet av det blir färdigproducerade låtar, i digitalt format, som de kan använda precis hur de vill. Vi ser det som den yttersta tjänsten, för artister som har ambitioner, att ta dem ett steg på vägen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *