Oväntad möbel till ljudstudion

SänggavelPlanerandet av ljudstudion fortgår, och det är fascinerande vilka riktningar som diskussionerna ibland kan ta. Nu senast kom tanken på att införskaffa en säng till ljudstudion upp. Det är inte så konstigt som det låter, utan handlar om att arbete i ljudstudior ofta kan ta väldigt lång tid eftersom ingen vill bryta för dagen. En säng att kunna ligga och vila på en halvtimme eller så för de som just för ögonblicket inte är inblandade i inspelandet verkar alltså vara en vettig idé. Visst skulle en soffa också kunna fungera, men nu är det så att vi har tillgång till ett litet rum som är rätt så avskiljt och som därför passar perfekt att ställa in en säng i. Rummet tänkte vi ursprungligen använda till förvaring av väskor och annat som våra inspelande gäster har med sig, men det fungerar ju även med en säng där inne. Kanske inte en miljö som man vill använda som regelbunden sängkammare, men för kortare tupplurar borde det fungera finfint.

Dessutom är det också så att vi redan har tillgång till en säng, som må vara lite risig, men i stort sett funktionsduglig. Allt som egentligen behövs är en billig sänggavel och den kommer att fungera utmärkt. Så en sådan kommer vi nog att beställa inom kort och sedan restaurera sängen. Det borde inte bli några problem över huvud taget. Sänggavlar är inte svårt att hitta billigt.

Så planerandet av ljudstudion fortgår och när vi började det arbetet hade vi inte en tanke på att det skulle leda till att vi skaffade en säng!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *