Matbord till ljudstudion

matbordDe som någon gång arbetat i en ljudstudio är medvetna om hur mycket saker som måste finnas där, inte enbart musikutrustningen i sig själv. Det är också viktigt att det finns möbler som håller för behovet, som bord och stolar. Med tanke på att vi på Con Music är i full karriär med att planera för vår egen musikstudio så betyder det också att vi kommer att behöva köpa in de produkterna. Eftersom allt annat kommer att kosta väldigt mycket pengar så vill vi gärna hitta vägar att spara slantar där vi kan, speciellt eftersom att vi trots allt fortfarande är en ganska liten butik.

Därför har vi börjat kolla på alternativa lösningar till bord för mixerbord och liknande, och döm av vår förvåning när vi hittar de bästa alternativen bland matborden. När vi väl hittade dem så funderande vi på varför vi inte tänkt på matbord innan. De är, tack vare sina många storlekar och perfekta höjd, utmärkta möbler för att ha ett mixerbord på. Sagt och gjort, så började vi leta efter lämpliga matbord till kommande studio och vi tror nu att vi har hittat det vi letar efter.

Det mesta går att köpa över nätet i dessa dagar och det kommer vi också att göra. Matbordet från Bygghemma som vi hittade fanns i ett stort utbud av olika varianter, så det är väldigt lockande att samtidigt kolla på något till våra egna hem, som faktiskt fyller funktionen av ett matbord och inte en uppställningsplats för mixerbordet. Vi är tämligen övertygande om att det kommer att bli en bra lösning, dessutom är priserna riktigt bra så vi kommer undan precis lika billigt som vi hade hoppats på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *