Hans Brotén

Vi inleder vårt personalporträtt med Hasse. Hasse är en av grundarna till Con Music och den som ligger bakom det mesta av själva idén till verksamheten. Han kommer från skolvärlden, och har arbetat på ett gymnasium som musiklärare i många år, innan han bröt sig loss från den kommunala verksamheten och grundade Con Music.

I och med att Hasse är gammal lärare så är det lätt att veta vem du ska vända dig till när du behöver hjälp med musiken. Han har en ganska unik inriktning på sin musik, vilket gör att flera olika genres kan konsultera honom. Han tar nämligen avstamp från både jazzen och hårdrocken, och är skicklig i båda grenarna. Det som är så spännande med blandningen är att det krävs stor musikalisk kunskap för att kunna utöva dem. Det är alltså fler som har ett stort värde av att hämta information från Hasse, och med tanke på att han är lärare så kommer informationen också att förpackas på ett väldigt pedagogiskt och lärorikt sätt.

Hasse är kanske inte så värst belevad med ett stort register av artister, men inom sitt område har han extremt bra koll. Så är ni intresserade av artister och band inom jazz och hårdrock så är Hasse helt klart rätt person att fråga. Vill du lära dig spela musik eller veta mer om musikens historia så är Hasse alltid den personen som vi rekommenderar er att prata med allra först. Han är ett mycket uppskattat inslag här i butiken och dessutom bra på olika typer av utrustningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *